Poseta visokih predstavnika pokrajinske vlade

Povodom obeležavanja Dečje nedelje koja traje od 5. do 11 oktobra Udruženje MNRO „Plava ptica“ je posetila gospođa NOVKA MOJIĆ, podsekretarka Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo socijalnu politiku i demografiju.

Tokom posete gospođa Mojić je obišla objekte Dnevnog boravka i stanovanja uz podršku i prisustvovala redovnim aktivnostima sa korisnicima.

U poseti su direktor Udruženja Marko Košutić i predsednica Upravnog odbora Dobrila Kalezić Pindović razgovarali sa gospođom Mojić o planovima za razvoj Udruženja i aktuelnim uslugama koje pružamo, kao i potrebama korisnika.

U skladu sa motom dečje nedelje Podrška porodici – najbolja podrška deci podsekretarka se posebno osvrnula na usluge podrške koje Udruženje ima usmereno prema celoj porodici.

Dodatni povod za ovu posetu je i donacija koju je Udruženje „Plava ptica“ nedavno dobilo na Konkursu kod Pokrajinskog sekretarija za zdravstvo socijalnu politiku i demografiju a odnosi se na projekat opremanja i unapređenja radne terapije gde će se nabaviti peć za keramiku u vrednosti od 300.000 dinara.

Tokom ove posete gospođa Mojić je korisnike obradovala simboličnim poklonima povodom Dečje nedelje.

novka-mojic-2

Podelite ovaj članak!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.