DONACIJA  PREDUZEĆA  MAGNA ODŽACI

Magna-Seating-240x141

Kompanija „MAGNA“ koja posluje u Odžacima je kao društveno odgovorno preduzeće prepoznalo potrebu da se uključi i podrži rad Udruženja MNRO „Plava ptica“. U konsultaciji sa našim Udruženjem predstavnici Magme su se odlučili da podrže program opremanja centra za radnu terapiju i terapijsko jahanje.

Kroz donaciju u vrednosti od 1000 eura, Udruženje „Plava ptica“ je nabavilo opremu za jahanje –sedla, zaštitnu opremu, opremu za negu konja. Takođe uložen je i deo sredstava u izradu poligona za jahanje –korlata u kome se program edukativnog jahanja sprovodi.

Zahvaljujući humanosti i sluhu čelnika kompanije Magna, uskoro će se program terapijskog jahanja otvoriti za svu decu sa razvojnim teškoćama u našoj opštini. Za sada uspešno u program su uključeni korisnici Dnevnog boravka.  Ovakav program je izuzetno značajan, jer su svi korisnici dnevnog boravka pokazali veliko interesovanje, uključeni su, aktivniji i samostalniji u aktivnostima brige o konju. To sve utiče na njihovo samopouzdanje, nivo veština i sposobnosti, a sam kontakt sa plemenitom životinjom daje smirenost i zadovoljstvo koje druge aktivnosti teško mogu da nadomeste.

Zahvaljujemo se preduzeću MAGNA na pokazanoj humanosti i poverenju da podrže rad naše organizacije.

Untitled  konj  image-0-02-04-fa7910de74b5e0b6e2151b18d823e3833d820e76d4ac549d63255b8ad172aa4d-V

Podelite ovaj članak!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.