DONATORSKA VEČERA

U četvrtak 21.decembra Udruženje Plava ptica je održalo donatorsku večeru sa ciljem prikupljanja sredstava za uvođenje programa rehabilitacije dece u riziku i beba sa cerebralnim oštećenjima. Radi se o programu rehabilitacije po Vaclavu Vojti, koji je u svetu priznat program neurorefleksne stimulacije.
Naš terapeut će u narednoj godini zahvaljujući donatorima ići na međunarodnu obuku Vojta instituta kada će se ovaj program implementirati u našoj sredini.
Vojta rehabilitacija će omogućiti da pružimo program vežbi za bebe od uzrasta 2 meseca pa nadalje i to za decu koja su u razvojnom riziku, one koji su rođeni sa cerebralnim oštećenjima i drugu decu koja imaju potrebu za ovim vidom stimulacije.
Tokom donatorske večeri prikupljeno je 1000 eura što je dovoljno za prvu ratu ove specijalizacije te ćemo u narednom periodu nastaviti da prikupljamo sredstva kako bi ostvarili ovaj neizmerno važan cilj za naše korisnike.
Zahvaljujemo se na podršci preduzeću ARI inžinjering, preduzeću ZALIV Crvenka, VATROS Crvenka, dr Ljiljani Beronji, Knjižari JANKOM Kula, Karolju Valki, Sonji i Igoru Rac, Dragutinu Medojeviću, Preduzeću PELAPO, Preduzeću PUTOKAZ, Preduzeću Crvenka NET, Limarskim radnjama Miroslava i Radoslava Mandića koji su svojim učešćem na ovoj večeri obezbedili da se sakupe ova sredstva.
Zahvaljujemo se i etno restoranu TUGEDER koji nam je obezbedio prostor za ovaj humanitarni događaj.
Predstoji nam dalje prikupljanje sredstava za Vojta program i u narednom periodu će se prikupljati donacije na namenski račun kod Vojvođanske banke br 355101982-47.

IMG-b635e229a9428680b65b406c61941e9f-V              IMG-d887dd6158099a7c55295b430de15014-V 

Podelite ovaj članak!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.