KOMPANIJA „AL-RAWAFED“ POMOGLA RAD UDRUŽENJA

Kompanija AL RAWAFED koja posluje u Sivcu postala je jedan od prijatelja i donatora našeg Udruženja. Naime čelnici ove kompanije su kao društveno odgovorni privrednici prepoznali naše ciljeve i zalaganja da pomognemo deci i odraslima sa smetnjama u razvoju, te su na naš zahtev obezbedili sredstva u vrednosti 1500 eura za unapređenje našeg rada.

Ova vredna donacija upotrebljena je za remont i zamenu električnih instalacija u objektu za PREDAH SMEŠTAJ u kome se vrši smeštaj korisnika sa 4 Opštine (Kula, Vrbas, Odžaci i Srbobran). U objektu je sprovedena potpuno nova instalacija za struju, promenjeno je napajanje sa monofazne na trofaznu struju.

Investicija  koja je izvedena je omogućila da se u objektu nesmetano vrši smeštaj korisnika, i da se sve aktivosti vezane za radnu terapiju odvijaju nesmetano, jer postojeća električna instalacija objekta nije mogla da podnese trenutne potrebe za radom aparata koji su neophodni u procesu radne terapije korisnika.

Još jednom se zahvaljujemo kompaniji AL RAWAFED koja je prepoznala našu potrebu i izašla u susret kroz obezbeđivanje ove značajne donacije.

Podelite ovaj članak!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.