ДОНАЦИЈА КОМПАНИЈЕ АЛ РАВАФЕД

Компанија Ал Равафед је као традиционални донатор Удружења за помоћ МНРО „Плава птица“ и ове године донирала средства за унапређење услуга које пружамо нашим корисницима.

Компанија је донирала Удружењу средства за реализацију друге рате за програм специјализације и увођења програма рехабилитације по Војти.
Средства која су одобрена су уплаћена Војта институту односно Академији за развојну рехабилитацију Загреб у којој се одвија специјалистичка обука терапеута за примену ове методе.

У овој години први део планиране обуке је већ реализован а други је планиран за новембар месец по плану специјалистичког програма.

С обзиром на то да је базична обука већ спроведена, наша служба за рану дијагностику и третман је већ започела примену рехабилитације по Војти код  деце са можданим оштећењима и за сада смо презадовољни ефектима и применом неурорефлексне стимулације.

Управо донација компаније АЛ РАВАФЕД Србија је омогућила да наши терапеути остану у програму те да се ова метода до краја усаврши и уведе на нашем подручју а од изузетног је значаја за рехабилитацију одојчади и деце са можданим оштећењима.

Још једном се захваљујемо компанији АЛ РАВАФЕД Србија на разумевању подршци и ово је пример како компанија која успешно послује чини да унапреди и локалну заједницу у којој ради.

Podelite ovaj članak!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.