ТРАДИЦИОНАЛНА ПОМОЋ КОМПАНИЈЕ МАГНА СЕАТИНГ ОЏАЦИ

Компанија Магна из Оџака се као једна од друштвено одговорних компанија одазвала на позив Удружења „Плава птица“ те је донирала значајна средства за унапређење услова боравка наших корисника.  Наиме компанија је определила средства за опремање сензорног полигона и учионице на отвореном у објекту за радну терапију „Плаве птице“ .

Кроз ову помоћ омогућено је да опремимо и поставимо сензорни врт и полигон за сензорну стимулацију и едукацију деце и одраслих. Управо је завршена прва фаза реализације у којој смо припремили сензорни врт, фонтану, као и простор за отворену учионицу али и реализовали  све предуслове за поставку мобилијара за сензорну стимулацију и едукацију деце из Удружења.

 

Сензонри врт и полигон ће пуну намену и функцију имати наредне године када буде извршена поставка свог мобилијара, јер су радови на припреми и изради комплексни и морали су се вршити у више фаза.

 

Изражавамо најдубљу захвалност управи и запосленима  компаније МАГНА Оџаци  који су учинили да се помогне развој деце која су у нашем Удружењу на најплеменитији начин, показујући да када сви радимо на истом циљу нема препрека да локална заједница постане боље место за живот свих.

Podelite ovaj članak!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.