USKRŠNJI LOV NA JAJA

U sredu naši drugari iz Stanovanja na čelu sa vaspitačicom Nedom organizovali su Uskršnji lov na jaja na kojima su učestvovali i naši drugari iz Stacionara i mi.Takmičili smo se u 4 discipline:

Lov na jaja-Uz pomoć mapa i smernica 4 tima su učestvovali u lovu na jaja koja su se nalazila vrlo vešto sakrivena po čitavom dvorištu. Tim iz boravka bio je najbolji,drugi je bio tim Stacionara dok se drugari iz Stanovanja nisu takmičili jer su sa vaspitačicom Nedom sakrivali jaja,ali su nam bili od pomoći u pronalaženju istih.

Nošenje jaja u kašikama– U ovoj disciplini pobeda je pripala drugarima iz Stanovanja,drugo mesto ekipama iz boravka,a treće mesto ekipi Stacionara

Zečiji skok– Ovu igru smo igrali skačući u dzakovima,i svaki od objekata imao je svoje predstavnike.U ovoj disciplini pobeda je opet pripala Stanovanju,drugo mesto ovog puta osvojila je ekipa Stacionara a treće mesto ekipa iz Boravka.

Najjače jaje– U ovoj disciplini zasluženu pobedu osvojio je naš drug Djordje kao predstavnik Stacionara jer je pobedio sa najjačim jajetom.

Nakon završetka igara,usledila je dodelja medalja za sve učesnike i podela paketića slatkiša kao nagrade a potom i druženje sa posluženjem ,uz puno smeha i zaključka da smo pobednici zapravo svi.

  

  

 

 

 

 

 

Podelite ovaj članak!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *