PROGRAM OBUKE ZA RAD NEGOVATELJICA SA DECOM SA SMETNJAMA U RAZVOJU

POŠTOVANI

Udruženje za pomoć MNRO „Plava ptica“ organizuje akreditovani program obuke za rad negovateljica sa decom sa smetnjama u razvoju.  Ova jedinstvena obuka je namenjena saradnicima u sistemu socijalne zaštite, pre svega na poslovima negovatelja i medicinskih sestara ali i drugim saradnicima koji nemaju formalno obraozovanje za sistem socijalne zaštite i rad sa osobama sa invaliditetom, kako bi im pružila osnovna znanja i informacije.

Svakako da su negovateljce i medicinske sestre važan deo sistema socijalne zaštite i veliki broj naših usluga i programa upravo počiva na njihovom radu i delovanju. Zato je važno da im se omogući kvalitetna obuka i sticanje znanja i veština koje su neophodne za profesionalno, kvalitetno i adekvatno obavljanje svakodnevnih poslova i zadataka.

Obuka je akreditovana kod Zavoda za socijalnu zaštitu , traje 3 dana (24 časa) i za stručne radnike nosi 15 bodova.  Edukatori i autori obuke su Marko Košutić- defektolog-oligofrenolog,  Samira Ćurtić- viša medicinska sestra i Kristina Dragišić- psiholog svi sa višegodišnjim iskustvom u praksi usluga za decu i odrasle sa razvojnim teškoćama.

Ukoliko ste zainteresovani za obuku možete se informisati putem maila plavapticamnro@gmail.com  ili telefonom 025/724-177

Cena obuke za pojedinačne prijave je 10.000,00 dinara (realizuje se po okupljanju grupe u Kuli)  ili ukoliko se obuka organizuje za više polaznika/ca u ustanovi koja naručuje obuku cena je 118.000 dinara za grupu do 20 učesnika +putni troškovi.

 

Podelite ovaj članak!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.