PROSLAVA 25 GODINA NAŠEG UDRUŽENJA

Dana 16.07.2021. godine u prostorijama Dnevnog boravka upriličena je proslava povodom obeležavanja 25 godina rada Udruženja „Plava ptica“. Proslavi su,pored roditelja i korisnika,prisustvovali i dugogodišnji saradnici i predstavnici ustanova i institucija sa kojima saradjujemo dugi niz godina,a izmedju ostalih i  Julijana Stanisavljević ispred Sektora za zaštitu osoba sa invaliditetom Ministarstva za rad,boračka i socijalna pitanja, Joland Korora-pomoćnica sekretara Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, Jelena Mihajlović- predstavnica Fondacije „Trag“ jedni od prvih donatora, kao i predsednik Opštine Kula Damjan Miljanić.

U okviru programa ,u kojem su učestvovali korisnici i zaposleni Udruženja, novinarka i dugogodišnji saradnik Slavica Golubović predstavila je gostima monografiju pod nazivom „25 priča za 25 godina“ koja je koncipirana kao priče iz sećanja ljudi koji su ostavili trag i bili deo rada i postojanja Udruženja.

Direktor Marko se zahvalio na podršci svima koji su, i koji saradjuju i podržavaju „Plavu pticu“,posebno opštini Kula ali i nadleznom Ministarstvu i Pokrajinskom sekretarijatu, naglašivši kako su svi oni svojim zalaganjem i trudom zaslužni za postojanje Udruženja tokom svih ovih godina.

Nakon oficijalnog dela, za sve goste upriličen je koktel uz muziku u dvorištu Pionirskog doma.

Podelite ovaj članak!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.