2. festival dramskog stvaralaštva osoba sa mentalnim teškoćama

Udruženje „Plava ptica“ sa velikim zadovoljstvom poziva sve građane Opštine Kula da prisustvuju održavanju drugog po redu festivala dramskog stvaralaštva osoba sa mentalnim teškoćama.

Posle uspešno održanog prvog festivala i ove godine nam je čast i privilegija da pre svega ugostimo udruženja iz drugih gradova koja su nam se pridružila u dramskom stvaralaštvu a tako i da predstavimo novo autorsko delo koje je proizašlo iz truda i napora dramske sekcije pri udruženju.

Pod vođstvom vaspitača Jelene Matović Faćol kao autora teksta, ove godine uživaćete u izvođenju predstave pod nazivom „Carevo novo odelo“ koje su nam priredili naši dragi korisnici udruženja zajedno sa svojim vaspitačima. Pored aktivnog učešća, pružamo podršku za još 6 udruženja koja će nam se predstaviti na daskama koje život znače.

Festival je takmičarskog duha pa Vas pozivamo da nam se pridružite u odabiru najboljih izvođača i uživate zajedno sa nama!

Festival se održava  u Domu kulture Crvenka koji je naš partner u održavanju festivala a pod pokroviteljstvom Opštine Kula.

Program festivala je podeljen u dva dana, petak 28.10.2022. u 15 časova i u subotu 29.10.2022. sa početkom u 13 časova.

Dobrodošli!

Vaše Udruženje „Plava ptica“

Podelite ovaj članak!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.