Roditelj je biti lako ali treba znati kako

 

DRAGE MAME I TATE

Ukoliko imate želju da unapredite svoje roditeljske veštine, postavite pitanja i dobijete odgovore na sve dileme i čujete nove informacije pozivamo Vas na BESPLATNE RADIONICE ZA RODITELJE.
Radionice sprovode stručnjaci iz oblasti dečjeg razvoja i neuronauka, kako bi približili roditeljima sve faze koje dete prolazi u razvoju i pripremili roditelje da što bolje odgovore na sve izazove i svoj vaspitni stil urede tako da on podstakne razvoj deteta u što boljem smeru.

Radionice su organizovane kao 10 susreta u trajanju do sat vremena sa stručnjacima na unared određene teme poput:
* Izazovi roditeljstva u sadašnjem vremenu
* Uloge u porodici obaveze i granice
* Razvoj ličnosti deteta po Eriksonu i Maslovu i druge teorije
* Postavljanje granica- nagrade i kazne
* Razvoj slobode izbora kod deteta
* Ekranizacija deteta ili tradicionalne igre
* Zašto je pubertet period izazova
* Kako da znam da je dete dovoljno samostalno
* Kako i kada reći NE detetu

Aktivnost se sprovodi u okviru projekta Opštine Kula za finansiranje mera populacione politike podrške deci i porodici, a koji finansira Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju. Cilj aktivnosti je razvoj roditeljskih kompetencija dece različitih uzrasta pod sloganom – RODITELJ JE BITI LAKO, ALI TREBA ZNATI KAKO.

S obzirom da je rad interaktivan i u malim grupama broj mesta je ograničen prijavite se na vreme. Broj telefona za prijave putem sms poruke ili poziva je 064/282-62-85 i 060/706-17-12 prijave se prihvataju do popune mesta.

 

 

Izvor slika: Google

Podelite ovaj članak!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.